Reportages

Voor al uw bijzondere momenten is er dé perfecte manier om deze vast te leggen: Uw wens is mijn maatwerk reportage voor u.

  • Alle reportages kunnen zowel op locatie als in de studio
  • Mogelijke afdrukken:
    - in kleur, zwart/wit of sepia
    - in alle afmetingen (vanaf 60×100 in overleg)
    - op verschillende materialen (linnen, aluminium, fotopapier)
    - op verschillende voorwerpen (behang, tassen, lampenkappen) 

Een album , een bewaarbox met een mini-album, een mee-neem-album. Voor voorbeelden kunt u mij bellen of een afspraak plannen om één en ander te bespreken en eventueel te bekijken.De uitwerkmogelijkheden:

Hier een aantal voorbeelden van de diverse reportage-mogelijkheden:

Portretfotografie: er worden van u verschillende opnames gemaakt. Deze kunnen worden afgedrukt in kleur, zwart/wit en sepia (ouderwetse bruintoon) in verschillende afmetingen en op verschillende materialen. Wat dacht u van uw mooiste foto afgedrukt op linnen (als een schilderij). Babyreportages in de studio met de eigen favoriete knuffel of lekker thuis in het kinderkamertje…

Kinderreportage op locatie: uw kind(eren) op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld bellenblazend in het natuurgebied (bijvoorbeeld Hitland), langs het strand, op de fiets langs de dijk. Of tijdens een doopplechtigheid in de kerk of het kinderfeestje bij u thuis.

Familie- en gezinsreportage: een dagje uit met het gezin… Die alledaagse dingen voor altijd vastleggen. Behalve een waardevolle herinnering voor later, een aanwinst voor aan de muur thuis én natuurlijk het briljante cadeau voor opa en oma. Behalve de mooie foto’s is het vaak erg “gezellig” om ergens op een mooie buitenlocatie met elkaar al die plaatjes te schieten. Ook leuk om de huisdieren hierbij te betrekken! De hond, het paard zijn wellicht ook een belangrijk onderdeel van uw gezin.

Bruidsreportage; voor deze onvergetelijke en bijzondere dag maak ik voor u de foto’s. Uw herinnering voor later, maar voor mij een belangrijk moment om de “juiste toon” voor de foto’s te vinden! Ik spreek vooraf met jullie af om te kijken wat jullie belangrijk vinden, hóe jullie het willen, wat jullie verwachtingen zijn om zo tot het mooiste resultaat te komen. Eventueel maak ik een uitgebreid album, een klein compacte bewaarbox, een “meeneem-boekje”of alleen een paar mooie grote afdrukken. Ook kan ik alleen de foto’s voor jullie op een cd branden zodat jullie er zelf mee kunnen doen wat jullie willen!

Fotoshoot-kinderfeestje: een thema-kinderfeest! Bij de jarige thuis maak ik een opstelling met een gekleurde achtergrond, lampen, softboxen, alles erop en eraan! Iedereen poseert en één echte “geposeerde” foto gaat mee naar huis mét de mogelijkheid om later nog foto’s na te bestellen. Heel veel lol en onvergetelijke foto’s voor later!

Trouwjubileum: Ook trouwjubilea zijn mij ondertussen veelal bekend! Prachtig ook om al die kinderen en kleinkinderen aan het bruidspaar in een mooie bewaarbox of lijst cadeau te geven!! Vooraf aan “het feest” maak ik foto’s van het gezin, de aanhang, de kinderen en kleinkinderen, alles komt aan bod. Eventueel blijf ik foto’s maken van alle gasten en maak ik een bijpassend album om over een tijd nóg eens te kunnen genieten van deze feestdag!

Dit alles is slechts om u een idee te geven, de mogelijkheden zijn eindeloos. Welke reportage kan ik, Esther de Vreugt voor ú maken?

Voorbeelden van alle verschillende foto’s zijn te vinden op de pagina Voorbeeldfoto’s